033-2456921 info@hopschoon.nl

 Kostuum reinigen

Kostuum laten reinigen

Wasserij Hop Schoon kan kostuums, theaterkostuums, mascottekostuums en knuffels reinigen. Mede door de specialistische reinigingsmodule en professionele machines kan Hop Schoon als enige in Nederland een zogeheten ‘door en door’ reiniging aanbieden.  Deze unieke procedure zorgt voor een verbluffend en fris eindresultaat!

Reinigingskosten kostuums wassen

Het reinigen van kostuums gaat al vanaf € 15,-. Gezien de verschillende afmetingen en soorten kostuums is het lastig om hier een vaste prijs aan te houden.

Je kan je spullen elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen, je hoeft dus geen afspraak te maken!

Klantenkring

Bij Wasserij Hop Schoon ben jij als particulier ook van harte welkom en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven! Daarnaast reinigen en wassen wij voor diverse sportclubs, verenigingen, theaters, pretparken en bungalowparken de theaterkostuums, mascottekostuums en knuffels.

Algemene voorwaarden
Het reinigen van artikelen is te alle tijden op eigen risico. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Hop schoon van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland. www.hopschoon.nl/algemene-voorwaarden

Theaterkostuums & Mascottekostuums reinigen

Kostuums vanaf € 15,-
‘door en door’ reiniging als enige in Nederland!
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

 

 

“We hadden een aantal berenpakken die nodig gewassen moesten worden, dit is door Hop Schoon netjes gedaan!”
Hoekstra, Voorthuizen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw theaterkostuums of mascottekostuums!